De regisseur voor uw vermogen

U heeft een beleggingsportefeuille bij meerdere banken. U wilt graag dat er iemand met u meekijkt. Iemand die verstand heeft van zaken en samen met u kijkt wat het risico en rendement op uw totale vermogen is. Dan is ER Capital Vermogensregie de ideale beleggingsvorm voor u.

ER Capital Vermogensbeheer heeft de mogelijkheid om voor u portefeuilles welke u bij meerdere banken heeft staan op te halen in haar eigen systemen. Door middel van een volmacht geeft u ons toegang tot uw beleggingsportefeuilles. Wij kunnen de data bij de verschillende banken ophalen en deze portefeuilles daarna voor u samenvoegen tot één portefeuille. U heeft zo in een oogopslag inzicht in uw portefeuille, het verwachte risico en rendement en of de weging per sector of individueel aandeel niet uit de pas lopen. Misschien heeft u bij meerdere partijen bijvoorbeeld het aandeel Unilever en is uw totale weging in Unilever inmiddels te groot geworden. Wij kunnen dit eenvoudig voor u constateren maar ook voor u in kaart brengen wat het totale risico op uw vermogen is.

Het draait om het totale rendement

Vermogensregie gaat verder dan alleen uw beleggingsportefeuille in kaart brengen.

Het rendement over langere termijn wordt in grote mate beïnvloed door de kosten welke u voor beleggen betaalt. De vermogensregisseur van ER Capital Vermogensbeheer kan samen met u de accountmanagers van de verschillende banken waar u belegt bezoeken. Een belangrijk gespreksonderwerp zal naast de portefeuillestrategie de kosten van beleggen zijn bij de verschillende partijen. Zo houden we samen met u de totale kosten van beleggen in de hand.

Persoonlijke aandacht bij ER Capital

We zullen regelmatig met u de portefeuille bespreken. In welke frequentie dit plaatsvindt is afhankelijk van uw wensen. Een ding is zeker u heeft een direct aanspreekpunt en aangezien u het mobiele nummer van uw accountmanager heeft kunt u deze altijd direct bereiken.